Forsiden

Find balancen
og få det godt.

Jeg kan hjælpe dig med at finde bagvedliggende årsager til ubehag og sygdom. Sammen finder vi, og afprøver, hverdags ændringer med det mål at du skal ha’ det godt – hele livet.

Har du det godt? rigtig godt?

“Ha’ det godt” er nærmest blevet mit mantra, selvom det er så simpelt et udtryk, som vi anvender i mange sammenhænge, og som vi måske lægger forskellig betydning i. For mig betyder det at “Ha’ det godt” at:

  • Sove godt og nok (7-8 timer) om natten
  • Vågne af sig selv om morgenen og ikke føle træthed i løbet af dagen
  • Føle sig frisk og med god energi
  • Have mental klarhed
  • Have stor bevægefrihed og ingen smerter
  • Være uafhængig af stimulanser og medicin (medmindre du har en kronisk tilstand, eller forbigående sygdom der kræver det)
  • Komme på toilettet og lave en “brun banan” hver dag 🙂
  • Være glad og i godt humør det meste af tiden uden angst og unødig bekymring

Det lyder jo ret så simpelt og alligevel er der mange af os der lever med mange større eller mindre ubalancer, som forringer vores livskvalitet, som f.eks. tilbagevendende:

hovedpine, ledsmerter, svingende eller dårligt humør, hjernetåge, udtalt træthed, stress, hedeture, nattesved, oppustethed, ondt i maven, PMS, forstoppelse, diarré, akne, eksem, tør hud, dårlig søvn, infertilitet,  nedtrykthed, lav libido højt blodtryk, højt kolesterol, insulinresistens, overvægt m.m. og accepterer det som livsvilkår.

Men det er ikke livsvilkår, og hvis du selv har lyst til at tage ansvar og arbejde for at ha’ det godt, kan en komplementær (hormon)terapeut hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan gøre for at rette op på netop dine udfordringer.

Jeg arbejder med den funktionelle medicins metode, hvilket også betyder at der ikke er en “one size fits all” løsning, men nærmere et detektivarbejde, og en rådgivning baseret på din nuværende situation og symptomer, din sygdomshistorie, din livsstil, evt. din DNA, hvis du er interesseret i en sådan test, eller andre tests der underbygger din situation og mine anbefalinger.  

Ring gerne for en uforpligtende samtale, for at finde ud af om jeg kan hjælpe dig.

Vi fortjener alle at ha’ det godt!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Hvilke udfordringer vil du gerne af med?

Klik på nedenstående områder og læs mere om hvad der kan være årsagen bag nogle af de symptomer der nævnes nedenfor.

Fordøjelse: Oppustethed, smerter, sure opstød, diarre, forstoppelse, hovedpine, hudproblemer, hjernetåge og meget mere.

Hormoner: Nattesved, hedeture, PMS, hjernetåge, hovedpine/migræne, PCO, vægtøgning, ømme bryster, lav libido, træthed, hudproblemer og meget mere.

Forebyggelse: insulinresistens, vægtøgning, forhøjet kolesterol, træthed, ømme led og muskler, hovedpine/migræne, hjernetåge og meget mere.

Jeg har gode erfaringer med at finde årsagen bag symptomerne hos den enkelte. Hvis du har spørgsmål er du også altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Helle’s egen historie

For ca. 14 år siden begyndte jeg at få forskellige helbredsmæssige udfordringer, ikke noget voldsomt, men nattesved, hormonelle migræner, voldsom PMS dvs. ekstrem kort lunte, opfarende og grådlabil mindst en hel uge om måneden, hjernetåge, nedtrykthed, mega ømme bryster, og udpræget træthed er noget af det jeg husker. 

Jeg gik til lægen, som sagde at det var helt normalt, og at jeg jo ikke var syg, og at det sikkert ville gå over når jeg kom i overgangsalderen…:-) – Jeg var lige fyldt 40! 

Det var bestemt ikke et svar jeg var særlig tilfreds med, – jeg havde et job med stort ansvar, en travl hverdag, og ville simpelthen ikke acceptere, at det var normalt og at jeg skulle have det sådan de næste mange år. Siden har jeg selv arbejdet mig ud af alle disse gener, med kost, livsstilsvalg og tilskud. Jeg er også en stor livsnyder, og jeg føler ikke at det har krævet de helt store fravalg – nærmere rigtig gode tilvalg!”